Upwind Webdesign logo
projecten > Sportkaart

Sportkaart

Een interactieve sportkaart voor Vlieland.

Inhoud

De uitdaging

In samenwerking met een developer maakte ik een interactieve sportkaart voor de gemeente Vlieland. Gebruikers kunnen alle sportactiviteiten van verschillende aanbieders zien, gesorteerd op type activiteit, locatie en tijdstip. Ze kunnen zich abonneren op bepaalde activiteiten en krijgen alleen meldingen als ze daadwerkelijk op het eiland zijn.

User Interface (UI)

Ik vertaalde de wensen van de opdrachtgever naar wireframes - een schematische weergave van de applicatie die bruikbaar is voor de developer.

User Experience (UX)

Met Adobe XD voegde ik meer details toe aan de wireframes, waarna de developer elk scherm uitwerkte in de applicatie.

Grafisch ontwerp

Na de wireframes maakte ik de app icon en de locatiepins voor op de kaart.

Tools

Voor dit project werkte ik met de volgende software en toepassingen:

  • Adobe XD
  • Inkscape
  • Trello

Ook zoiets maken?

Ik ben benieuwd naar jouw bedrijf of idee. Stuur een bericht of vul het formulier in.

Contact

Contactformulier

Over Gerbrich

In 2011 maakte ik mijn eerste website, inmiddels heb ik mijn opgebouwde ervaring aangevuld met formele educatie. Het werk als webdesigner combineer ik met mijn passie voor kitesurfen en vreemde talen. Als ik niet op Vlieland ben, werk ik vanuit Centraal Amerika of Azië.

Met sommige mensen werk ik samen voordat ik ze in het echt ontmoet. Dat is geen enkel probleem. Ik drink graag een kop koffie met je als ik weer in Nederland ben!

Gerbrich working
Responsive code example

In mijn vrije tijd maak ik geinige stukjes code, die vooral creatief zijn en soms ook nuttig. Probeer bijvoorbeeld deze uitspraakhulp voor mijn naam.

vorige
NL Gerbrich // rijmt op zet zich
FRL Gerbrich // als NL met Spaanse G
volgende

Wat betekent Upwind?

“Upwind varen” is van bijzondere betekenis voor beginnende kitesurfers. Eenmaal in staat om tegen de wind in te varen, hoeven ze niet meer over het strand terug te lopen. Vanaf dat moment kunnen ze al hun tijd steken in hun favoriete bezigheid: de basis is gelegd.

Op vergelijkbare wijze bieden de websites en tools die ik ontwikkel, jou de mogelijkheid om zelfstandig verder te groeien. Met een goede start leg je het fundament voor verdere ontwikkeling.

Meer lezen...